October 20, 2009

WAJAH-WAJAH ALAM SEMULAJADI DI BUKIT LEBAI HUSSEIN...

Semasa aku join XPDC MTB ke Bukit Lebai Hussein, aku ada snap beberapa keping gambar alam semula jadi kat situ. Kalau sapa2 nak amik buat wallpaper atau nak buat apa2 jelah just clik image untuk zoom and than Safe image as. Keindahan alam ini akan lebih elok kalau dapat dikongsi bersama.
Gambar ni aku ambil masa aku baru sampai kat Bulatan UUM, masa tu pukul 7 pagi matahari baru nak terbit dan langit bewarna merah.

Warna alam, hijau dan biru, sejuk mata memandang. Nampak tak ada seekor burung sedang terbang.

Gambar ni aku zoom di celah dahan pohon balak yang tinggi.

Sejuk dan jernih air yang mengalir di celah batu.

Hijau bumi tuhan...Marilah kita bersama-sama menjaganya.

1 comment:

mengembalikan jati diri bangsa said...

Go to peace n love in the world
God is always with us. May the peace and prosperity of the world can be created. Indonesia We invite bloggers to participate reconciling the world. We finished all the hostility and war that had happened. Indonesian peace-loving
kerja keras adalah energi kita