November 13, 2009

BUKIT TNC UUM BERJAYA DITAWAN...

Pagi ni, aku kayuh bersama Acong, aku plan nak kayuh ke laluan Bukit Tangga untuk mendapatkan balik fitness sebelum join Kayuhan Get Together. Disebabkan Acong yang tidak mengambil breakfastnya dan mengadu yang perutnya sebu, kami kayuh kat area UUM sajalah. Aku pun tak tahu kat dalam UUM ada satu bukit yang best untuk training, walaupun climbingnya tak panjang sangat tapi memang sesuai sebagai training untuk misi menawan Gunung Jerai kelak. Acong lepas ni kita pi kerabat bukit TNC tu lagi, kepada Amir hang jangan jeles la aku dah kamceng dengan Acong, he he he.

Flat handle bar FSA dengan bar end yang baru di pasang pada beskat aku. Fuhhh, best betul la climb hill guna handle bar ni.

Acong dengan aksi climb hill nya...

Tu la Acong, kena breakfast dulu sebelum kayuh...

Apa lagi, acara posing bersama beskal la

Acong pun tidak ketinggalan untuk memposing...

Posing macho la pulak...

Pencawang telekomunikasi di atas puncak bukit.

Panorama indah dari puncak bukit TNC.

Akhirnya kami dihidangkan dengan reward downhill yang begitu menyelerakan.

2 comments:

Kasih AzrieySinar said...

adehhh! posing dah ok bro tapi gambar gelap daaa.edit la skit bro...hg kan pandai adophotoshop

Mohd Rashdan Bin Abd Rahim said...

Aku bukan terra mcm hang nak edit pastu boh ayat power ka lambang ka, gambar tu aku pakai kamera HP, kamera digital lupa bawak, anyway TQ kerana komen.