January 5, 2010

CUTE ANIMALS...

Anak aku yang sulong suka sangat kat binatang, dia mintak nak bela kucing tapi aku tak bagi sebab payah nak bela. Aku kata kat dia kalau nak tengok binatang boleh tengok kat internet, guna google image search, taip cute animals. So aku tergerak hati nak tengok gambar binatang yang dia dah download, fuyooo banyak betul gambar yang dia dah download. Aku pilih the best dan aku letak kat sini, memang cute betul la binatang-binatang ni...




































2 comments:

June Beauty Touch said...

hye there...bg la ank u bela...i pun minat cat...tak susah pun bela...do like family mesti ok nyer...

Mohd Rashdan Bin Abd Rahim said...

June> nak bela tu boleh tp bila time cat tu berak & kencing, sy la jugak yg kena basuh, lagi satu time tinggai rumah balik kampung, bukannya sehari dua, paling kurang seminggu, alamat tinggai tulang le cat tu. (^_^)